Algemene voorwaarden

Handelend in naam van Future Ventures Limited. Deze internetsite is te gebruiken voor informatieve doeleinden over HIV bewustwording en  de verkoop van HIV testen. Deze website is geen vervanging voor het advies gegeven aan u door uw eigen arts of medisch professional.

Gebruik de informatie van deze website niet voor de diagnose of behandeling van een gezondheidsprobleem of ziekte, of het voorschrijven van medicatie. De informatie op deze website is niet bedoeld om de plaats in te nemen van de gezondheidszorg of de diensten die u eventueel nodig heeft.
Raadpleeg uw primaire zorgverlener over eventuele persoonlijke gezondheidsproblemen. Als u denkt dat u een medisch probleem heeft, neemt u onmiddellijk contact op met uw (huis)-arts.


Alle door u  ingevoerde gegevens op onze website zal discreet en veilig zijn onder strikte privacyregels en zal niet online blijven. We hopen dat de informatie op deze website nuttig is voor de lezers. Niets op deze website vormt een advies.
De informatie is niet bedoeld als een vervanging van professioneel advies.

Alle testproducten aangeboden op de website worden uitsluitend aangeboden voor eerste-screening doeleinden, en worden verstrekt met voor slechts dat doel.

BEPERKING VAN AANSPRAKELIJKHEDEN. IN GEEN GEVAL ZIJN WIJ OF ENIGE ANDERE PARTIJ DIE BETROKKEN IS BIJ HET CREEEREN, PRODUCEREN, OF DISTRIBUTIE VAN DE SITE AANSPRAKELIJK VOOR ENIGE DIRECTE, INCIDENTELE OF INDIRECTE SCHADE

U GEEFT HIERBIJ TE KENNEN DAT DEZE PARAGRAAF GELDT VOOR ALLE INHOUD, PRODUCTEN EN DIENSTEN BESCHIKBAAR VIA DE SITE.


Annulering en restitutie beleid

Als de bestelling is geannuleerd door e-mail binnen 2 uur na betaling, kunnen we de bestelling nog annuleren. Omdat ons doel is om zo snel mogelijk te leveren, is annulering na 2 uur is niet mogelijk.
Wij zullen het bedrag terug betalen als het pakket ongebruikt en ongeopend geretourneerd wordt.

De thuistest specialist