Algemene voorwaarden

www.testhiv.nl is onderdeel van Self Care B.V.

"De informatie op deze website is geen substituut voor advies dat door uw arts of medische instantie wordt gegeven. Gebruik de informatie niet voor het behandelen van een gezondheidsprobleem of ziekte, of het voorschrijven van medicatie. De informatie van deze website moet niet de plaats innemen van gezondheidszorg of overige medische instelling." 

Discreet factureren en verschepen

De inhoud van het pakket is niet zichtbaar zonder het te openen. Geen tekst op de verpakking openbaart de inhoud. De creditcardrekening vertoont geen productinformatie en de creditcardrekening toont geen websitenamen of branche-informatie.

Verzending

Bestellingen worden direct na betaling verzonden. Indien de bestelling voor 14:00 uur op een werkdag geplaatst is, zal het de volgende werkdag arriveren.

Intellectueel eigendom

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Self Care B.V. is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij Self Care B.V.

Restitutie

Bestellingen die niet binnen 10 dagen worden ontvangen worden terugbetaald of naar wens opnieuw verzonden. Als de bestelling niet kan worden geleverd vanwege het invullen van een incorrect adres vindt er geen terugbetaling plaats.
Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Indien er voldaan wordt aan de voorwaarden van restitutie dan wordt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – in de originele staat en verpakking aan Self Care B.V. geretourneerd worden.